Gazetat dhe lajmet nga Zelanda e Re

Gazetat nga Zelanda e Re. Këtu është lista ime jozyrtare të gazetave më të mira dhe më të rëndësishme në Zelandën e Re. Gazetat janë zgjedhur për fokusin e tyre në lajme ditore, politika, debat dhe ekonominë. Një tjetër kriter është se gazetat duhet të shkruani në lidhje me çështjet ndërkombëtare. Gazetat në listë janë të gjithë të lirë për të hyrë në internet: