Për

 NewspaperIndex.com është një indeks i gazetave vlerësohen në çdo vend

I mbledhin dhe të mbajë lidhje vetëm për gazetat dhe publikimet që përmbajnë lokale, i lirë dhe i pavarur e lajmeve nga secili vend në botë. Ju nuk do të gjeni lidhje për faqet e medias online që kap vetëm informata, raporte dhe përmbajtje nga burime të tjera. Baza e të dhënave nuk ka gazeta që të përqëndrohet në thashetheme, thashetheme, lokal apo lajme sportive. Unë vetëm përfshijnë faqet e internetit me qasje të lirë publik që të ketë një staf lokal editoriale të gazetarëve të pavarur dhe në të shumtën e rasteve një version të shtypura si.

Një tjetër gjë e rëndësishme është që unë të pranojë vetëm faqet elektronike dhe medias online që janë të përditësuar të përditshme.

Ky projekt nuk është për mbledhjen lidhje. Ajo është në lidhje me gjetjen, përzgjedhjen dhe vlerësimin e vendeve me cilësi të lajmeve dhe duke prezantuar burimet më të mira online me cilësi të gazetarisë për kërkimin tuaj në mbarë botën.

Nëse besoni se unë duhet të publikojë një lidhje për një media online, ju lutem na informoni. Por mos harroni:

Unë nuk e pranoj:

lajme faqet e specializuara si sportive, etj thashetheme

Publikimet Online se vetëm e lajmeve nga burime të tjera në internet

Blogs, amator mediat, buletine privat dhe jo-edituar publikime

- Ose gazeta me sistemet e regjistrimit

Unë e pranoj sugjerime për:

përditësuar të gjitha gazetat ditore të rrumbullakët me një faqe interneti të lira të përdorin për publikun

- Dhe gazeta, revista dhe gazeta të rëndësishme për kombin e saj