Përse

Para së gjithash, sepse unë jam një gazetar

 

Unë kam nevojë për këtë vend si një mjet në punën time të përditshme. Unë kam qenë në kërkim për mediat bazat e të dhënave si kjo. Shumica e projekteve njësoj nuk kanë mbajtur fokusin e tyre të lajmeve të përgjithshme, politike, ekonomike etj Por për fat të keq përfshirë burimeve të lajmeve të cilësisë së ulët dhe me faqet e medias shumë të specializuara. Dhe çfarë është më e keqe, lidhjet janë thyer ose URL kishte qenë e vështirë për të kujtuar.

Unë thjesht dua të bëj më mirë për të siguruar qasje të lehtë të mëdha kombëtare dhe të përditshme Burime të përditësuar lajmeve nga e gjithë bota, nëse ju jeni gazetar, studiues, online mediat projektuesi, udhëtimi në fjalë ose të studentëve.