Si

Si unë gazeta online index

 

Unë shfletoj, unë kërkime dhe kam biseduar me njerëz

Ndonjëherë kam hequr lidhjet, sepse organizata ose qeveri pas mediat nuk po i jep në redaksi lirinë të jetojnë deri në Deklaratën e Parimeve të IFJ në sjelljen e gazetarëve.

Unë e vlerësoj gjithashtu këshilla dhe rekomandime nga përdoruesit tonë dhe shpesh kanë disa diskutime shume interesante me gazetarë, studiues dhe udhëtarë nga e gjithë bota.

Unë nuk e përshkruajnë mediat dhe ne vetëm i pranishëm në linkun, kështu që ju mund të shihni se pikërisht aty ku shfletuesin tuaj do të ju sjellin, përsëri kjo është për të fituar tuajat shpejtë e kërkimit. -Dhe ju lejon kopje lidhjet tona me lehtësi. Të ndjehen të lirë për ta bërë këtë, por ju lutemi mos harroni të përmend Newspaperindex.com nëse ju publikoj ato.

Unë e di se shumica e përdoruesit tanë janë duke folur anglisht. Prandaj ne kemi bërë një përpjekje për të pranishëm të paktën një gazetë angleze të folur në çdo vend. Unë jam ende azhornimin tags gjuhën në çdo gazetë.